Veelgestelde vragen - Bare FIT ondersteuning

Hoe maak ik de precisieknop schoon?

Veeg voorzichtig af met een zachte, droge doek. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing voor verdere aanwijzingen.

Hoe bevestig of verwijder ik de precisieknop?

De precisiekop wordt eenvoudig op de voorkant van het toestel bevestigd via een interne magneet aan de voorkant van het apparaat. Deze magneet houdt de kop op zijn plaats terwijl je het gebied behandelt. Gewoon losmaken of opnieuw vastmaken dus, afhankelijk van het gebied dat je behandelt.

Waarom zou ik het precisie opzetstuk gebruiken?

Mijn SmoothSkin Bare FIT wordt trager als ik hem gebruik, moet ik me zorgen maken?

Helemaal niet. SmoothSkin Bare FIT is uitgerust met een krachtige ventilator om de elektrische componenten af te koelen, en soms kan het nodig zijn dat het apparaat iets langzamer gaat werken om de ventilator effectief zijn werk te laten doen.

Is het normaal dat er een brandlucht te ruiken is tijdens gebruik?

Een brandlucht tijdens het gebruik kan erop wijzen dat de behandelingszone niet goed voorbereid is voor de behandeling. De huid moet volledig haarvrij zijn (scheer voor de beste resultaten), gereinigd en gedroogd. Als het haar niet volledig verwijderd is, kan het de voorkant van het apparaat beschadigen. Indien er zichtbare haren boven het huidoppervlak achterblijven, kunnen deze verbranden tijdens de behandeling met uw SmoothSkin apparaat. Indien je toch bezorgd bent, stop de behandeling en neem contact met ons op!

Hoe reinig ik mijn SmoothSkin apparaat?

Veeg het apparaat voorzichtig af met een zachte, droge doek en zorg ervoor dat het glazen filter onbeschadigd is na elk gebruik. De kop van het apparaat (het gouden of zilveren deel) kan worden verwijderd. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing voor verdere aanwijzingen.

Is het de bedoeling dat het glad tegen het behandelingsraam zit?

Nee, het is niet de bedoeling dat er glas tegen de huid zit. Het glasfilter is verzonken in het apparaat.

Er zit een luchtbel, kleine donkere vlek of vertroebeling in de lamp – is dit normaal?

Dit is volkomen normaal, de lamp is van hoge kwaliteit en heeft de hoogste kwaliteitscontroles doorstaan. Dit heeft geen invloed op het uitgangsvermogen.

Het rode lampje op de activeringsknop brandt – wat moet ik doen?

Dit geeft aan dat er een fout is met het apparaat. Stop met het gebruik van het apparaat en neem contact met ons op.

Het voorste (goud- of zilverkleurige) deel van mijn SmoothSkin apparaat heeft zwarte vlekken. Wat moet ik doen?

Dit wordt veroorzaakt door achtergebleven haren, stoppels of vuil op het huidoppervlak en heeft geen enkele invloed op de prestaties van het apparaat.
Zorg ervoor dat je in de toekomst het gebied dat je wilt behandelen onmiddellijk voor de behandelingen hebt geschoren en gereinigd. Als je apparaat gemarkeerd is, verwijder dan het gouden of zilveren front en reinig het volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing.
Als je nog steeds bezorgd bent, neem dan contact met ons op voor verder advies.

Ik krijg mijn SmoothSkin Bare FIT apparaat niet aan de praat?

Zorg ervoor dat de stekker in het stopcontact zit. Zorg er ook voor dat de huidtintsensor volledig tegen de huid is gedrukt. SmoothSkin Bare FIT zal niet flitsen wanneer het een onveilige huidskleur detecteert. Controleer dit aan de hand van de huidtintenkaart voorin uw gebruiksaanwijzing. Als het niet lukt, neem dan contact met ons op.

Hoe lang gaan de apparaten mee?

SmoothSkin Bare FIT heeft een onbeperkt aantal flitsen, dus je hoeft nooit bang te zijn dat de batterij leeg raakt.

Hoe werkt de huidsensor?

Wanneer de huidtintsensoren op het behandelgebied worden geplaatst, wordt het blauwe licht dat door de sensoren wordt uitgezonden, door uw huid teruggekaatst. Het apparaat detecteert dan of uw huidskleur geschikt is voor gebruik. Het apparaat zal alleen flitsen als het een veilige huidskleur detecteert.

Hoe vaak moet ik mijn SmoothSkin Bare FIT gebruiken?

Om het meeste uit de SmoothSkin Bare FIT te halen, moet je het elke week gebruiken om ervoor te zorgen dat alle haarfollikels worden behandeld. In de eerste paar weken na de eerste behandelingen, zul je nog enkele haartjes zien groeien. Relax, dit zullen waarschijnlijk de haren zijn die niet behandeld werden in hun groeifase (dat is wanneer IPL het meest effectief is), dus zorg ervoor dat je de behandelingen blijft volgen!
Binnen 4 weken zou je een vermindering van de haargroei moeten zien. Er zullen nog steeds haren zijn die behandeld moeten worden, omdat je elke haar in de juiste fase moet pakken, maar met het bijhouden van vervolgbehandelingen zul je blijvende haarvermindering zien. Als je eenmaal de gewenste resultaten hebt bereikt, moet je de behandeling ongeveer om de twee weken hervatten om hergroei van haar te voorkomen.