Met meer dan 40 jaar ervaring is SmoothSkin de professional van de IPL ontharingswereld. Niet alleen ontwerpen en maken wij onze producten allemaal in het Verenigd Koninkrijk, maar wij voeren ook ons eigen onderzoek uit en zelfs onze eigen klinische tests, allemaal vanuit ons hoofdkantoor in Swansea, Zuid-Wales.

Wat is ons verhaal?

In 1979 stuitte een wetenschapper op de basis van lichtontharingstechnologie toen hij per ongeluk een laserstraal over zijn onderarm liet gaan en tot zijn verbazing merkte dat het haar daar niet teruggroeide. Hij ontwikkelde de eerste ontharingslasers ter wereld en in 2002 bundelde hij zijn krachten met drie andere lokale ondernemers (een wetenschapper, een ingenieur en een zakenman, om precies te zijn) om Cyden op te richten - het brein achter het merk SmoothSkin.

De rest, zoals ze zeggen, is geschiedenis.

Wat maakt SmoothSkin uniek?

SmoothSkin is niet alleen de expert in IPL, het is het enige wat we doen.

Geen broodroosters.
Geen TV's.
Geen tandenborstels.

Met ons eigen team van experts hier in SmoothSkin HQ, besteden we 100% van onze tijd en middelen aan het onderzoeken, ontwerpen, produceren en zelfs testen van onze state of the art IPL technologie, dus we denken graag dat we daar de beste in zijn.

Nu komt het wetenschappelijke stuk...

Wat experts betreft, hebben wij ons eigen hoogopgeleide team van ontwerpers en ingenieurs in huis. Met ervaring in elektronica-ontwerp, software-engineering, productontwerp en zelfs testen, werkt ons team de klok rond om de volgende grote ontwikkeling in de wereld van IPL-technologie te verzinnen.

Maar daar houden we niet op...

Onze klinische expertise

Wij hebben onze eigen klinische en onderzoeksteams in huis! Van het bestuderen van de interactie tussen licht, huid en haar op cellulair niveau, tot het onderzoeken van de meest effectieve pre- en post-behandeling verzorging, wij zijn constant aan het testen en leren zodat u de best mogelijke resultaten krijgt van uw SmoothSkin product. Met onze eigen klinische suites op het hoofdkantoor, werkt ons team non-stop om ervoor te zorgen dat de technologie die wij ontwikkelen optimaal werkt, waarbij geen middel onbeproefd wordt gelaten in het streven naar langdurige haarvermindering.

We voeren zelfs testen uit in vitro (dat is in glas voor jou en mij!) om de wetenschap achter de technologie en de interactie met de huid beter te begrijpen. Daarnaast werken we regelmatig samen met internationale experts op het gebied van esthetische laser- en chirurgische huidbehandelingen, om ervoor te zorgen dat we de ontharingswereld altijd een stap voor zijn.

Dus... waarom SmoothSkin?

Hier bij SmoothSkin begrijpen wij dat de eindeloze cyclus van ontharen al saai genoeg is, en daarom willen wij je een oplossing bieden die jou de controle geeft. Wij willen van ontharen meer een vrijheid dan een beperking maken - meer een kans dan de zoveelste saaie klus (omdat we allemaal weten dat het leven daar al genoeg van heeft!).

Dus waarom geen einde maken aan het vervelende klusje van ontharen en een gladdere huid ontdekken voor langere tijd, dankzij de allernieuwste IPL-ontharingstechnologie van de experts uit de sector SmoothSkin. Zeg maar dag tegen het dagelijkse scheren, en hallo tegen een gladdere huid!