IPL VERSUS ANDERE ONTHARINGSMETHODEN

IPL VERSUS ANDERE ONTHARINGSMETHODEN

Ontharen is een persoonlijke keuze, en als je ervoor kiest om te doen, weet je hoeveel moeite het kost. Of het nu de stoppels zijn die je de dag na het scheren krijgt, de irritatie, de pijn van het harsen of de geur van ontharingscrème (als je het weet, weet je het!). Het is een hele klus - en daar hebben we er in ons dagelijks leven zeker genoeg van!

U kent waarschijnlijk de worsteling om uw ontharingsroutine in uw sociale agenda te passen. Ons doel bij SmoothSkin is om u het salongevoel te geven in het comfort van uw eigen huis, u in staat te stellen controle te krijgen over uw ontharing met een oplossing voor de langere termijn, zodat u een glad huidgevoel krijgt (en behoudt!) langer.

We zijn 's werelds #1 IPL-ontharingsmerk wereldwijd, dus waarom vertrouwen zoveel mensen ons met hun benen, armen, bikinilijn (de lijst kan maar doorgaan...)

Als IPL-experts ontwerpen en ontwikkelen we al onze producten in eigen huis in Swansea, Wales. We zijn trots op onze klinische expertise en testen alle producten uitgebreid voordat ze u bereiken, zodat u erop kunt vertrouwen dat u in veilige handen bent.

Dus, hoe verhoudt IPL zich tot andere ontharingsmethoden?

Annual Cost Averages

SmoothSkin is een eenmalige uitgave en is ontworpen om een ​​leven lang mee te gaan. Onze producten worden geleverd met een garantie van twee jaar voor extra gemoedsrust. In vergelijking met ervaringen in de salon, zoals harsen of laseren, kan het u tijd en geld besparen.

PIJN
Hoewel we weten dat de pijngrens van iedereen anders is, vroegen we nieuwe gebruikers van SmoothSkin hoe het voor hen voelde. Je kunt in de onderstaande video bekijken wat ze zeiden.

In een recent klinisch onderzoek beoordeelden gebruikers het ongemak van de behandeling als 1 op 10, en velen zeiden dat ze gewoon een warm gevoel van het licht voelden. Echte gebruiker, Claire zei: "Vergeleken met harsen, met behulp van een epilator, is dit helemaal niet te vergelijken. Dit is pijnloos, volledig, vergeleken met die.”

Ons SmoothSkin Pure-apparaat wordt ook geleverd met een zachte modus die sommige gebruikers nuttig vinden voor de eerste keer of op meer gevoelige gebieden zoals de bikinilijn.

LANGDURIGE RESULTATEN
Methoden zoals scheren en ontharingscrèmes zullen het haar boven het huidniveau verwijderen, waardoor uw follikel onder de huid blijft. Dit is de reden waarom je het stoppelige gevoel een dag of twee later opmerkt.

Harsen en epileren trekken beide het haar uit de wortel (ja, het is net zo pijnlijk als het klinkt!) waardoor je langer gladder blijft dan met traditionele middelen.

Laser en IPL werken op dezelfde manier, zij het iets anders. Beide richten zich op de haarzakjes met lichtenergie die wordt omgezet in warmte. Hierdoor wordt het haarzakje onder de huid uitgeschakeld. Na uw eerste behandelingen volgt u onderhoudsbehandelingen op basis van uw plan om de follikels op afstand te houden.

1 – na 8 initiële behandelingen

2 – na 12 initiële behandelingen

TIJD
Een studie uitgevoerd door Escentual.com onthulde dat vrouwen in het VK in hun leven gemiddeld 72 dagen besteden aan het scheren van hun benen - dat komt overeen met 1.728 uur. [source: Grazia]

Naast de tijd die nodig is voor de behandeling, kan het in rekening brengen van reistijd voor salonafspraken deze tijden bijna verdubbelen.

SmoothSkin IPL-apparaten zijn de snelste op de markt. Onze technici hebben de perfecte formule van snelheid en kracht ontwikkeld om u in slechts 10 minuten per week geweldige resultaten te geven.

Na uw eerste behandelplan van 12 weken kunt u om de paar maanden overgaan op onderhoudsbehandelingen.

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.